Autorska prava

Pravna “Molim Vas, Ne Kradi Moje Stvari” Obaveštenje akka Copyright akka Autorska prava akka Ko Ovo Još Čita

© [Kafa i Knjiga], [2024. godina]. Sva prava zadržana (Ozbiljno, proverili smo).

Dobrodošli u divlji svet autorskih prava na “Kafa i Knjiga”, gde cenimo naše reči i slike kao što (pijani) zmaj čuva zlato. Evo šta je naše, šta je vaše i kako izbeći virtuelnu borbu jastucima (ili psovkama) po tom pitanju.

Naša Dragocena Stvaranja:

  • Recenzije knjiga i zanimljive fotografije: Stvorene s ljubavlju, suzama i povremenim predoziranjem kofeinom od strane našeg tima (tj. mene). Možete se diviti, ali pitajte pre nego što pozajmite. Kao knjiga u biblioteci (u koje više niko ne ide) sa strogom neseksi bibliotekarkom koji vas posmatra puno brkatog or.
  • Sve ostalo što smo skuvali: Blog postovi, članci, te neobične grafike/cvrljotine – sve je to naše. Reprodukcija bez čarobnog štapića (ili našeg pismenog odobrenjea) je neće da može.

Recenzije Filmova & Njihovi Paparaco Snimci:

  • Razmišljanja o filmovima: Naše recenzije filmova su originalnije od onog avangardnog pozorišta i čudne predstave na koje vas je odveo Vaš neobičan prijatelj (da, upravo na njega mislimo). Koristite naše reči i možda ćemo poslati četu letećih majmuna ili samo pristojan e-mail ili našeg advokata Milojka (on nije pristojan).
  • Slike iz filmova: Nije naše delo, nisu naši majmuni, nije naš Milojko. Koristimo filmske kadrove pod zakonom “molim vas, ne tužite nas” za kritiku i smeh. Ako ste vlasnik i želite zasluge ili uklanjanje, pošaljite nam poruku na kafaiknjiga@kafaiknjiga.com. Obećavamo, fini smo i kooperativni (sem na[eg advokata Milojka, ali ve’ smo ranije naglasili da je malo problematičan)!

Fer Upotreba, Pošteno Iskorišćeno:

  • Citiranje, korišćenje slika iz filmova za recenziju – sve je to fer igra pod “fer upotrebom”. Kao pozajmljivanje šolje šećera, ali za reči i slike. Ovo je naš advokat Milojko pozajmio iz engleskog, mi baš i nismo sigurni šta ovo znači, ali kažu da zvuči kul i da možete samo da kradete ponekad poneku rečenicu…valjda…

Vaše Učešće/Aktivnosti Na Blogu:

  • Komentari, teorije, rantovi, lupetanja? Sve je to vaše, braćo. Samo ostanite kul ili barem urnebesno sarkastični, i nemojte da psujete, nismo valjda Balkanci?

Protokol “Mogu Li Pozajmiti Ovo?”:

  • Želite da koristite naše stvari? Pošaljite goluba pismonošu ili, još bolje, e-mail na [info@kafaiknjiga.com]. Možda kažemo da (ako lepo pitate)…pod uslovom da se setimo da otvorimo ovo e-mail sanduče.

 

Ovo obaveštenje o autorskim pravima može se promeniti u zavisnosti od našeg raspoloženja i položaja zvezda. Proverite ponovo kad Merkur nije u retrogradnom kretanju.

Za dalji razgovor o pozajmljivanju naših stvari ili samo da kažete zdravo, kontaktirajte nas na [info@kafaiknjiga.com]. Ne ujedamo (često)…sem našeg advokata Milojka.

I nemojte nas kontaktirati sa nekim spamom ili ako ste nigerijski princ (već smo ih pomogli trojicu sa po 3.000 evra da pobegnu iz svoje zemlje, još nam nisu isplatili po 200.000 evra što su obećali).

 

A ako ti je baš dosadno u životu, evo pročitaj ceo zakon i Wikipediu.

 

 

Cute pug